top of page

PLAYTOMIC

Padelkentät avoinna

arkena 07.00 - 22.00

viikonloppuna 08:00 - 22:00

 

Hinnat

Normaali hinta:

30 € / t  arkisin 07:00 - 15:00

35 € / t  arkisin 15:00 - 22:00 ja viikonloppuisin

Jäsenille ja Red Card -haltijoille:

27 € / t  arkisin 07:00-15:00  

32 € / t  arkisin 15:00-22:00 ja viikonloppuisin

10 tunnin Playtomic-lompakkolataus jäsenille

272 € (arvo 320 €)

 

Peli-illat
Jäsenille 15 €, muille 20 €

 

Pallotykki

Jäsenille 10 € / h + kenttävuokra

muille 15 € / h + kenttävuokra


Vuokramailat ja pallot
Mailat 4 € / kerta
Uudet pallot 6 € / tuubi jäsenille

Uudet pallot 8 € / tuubi ei-jäsenille

Jäsenyys
yhteinen tenniksen kanssa 35 € / v


Maksut
Jäsenmaksu maksetaan PTPC:n tilille
FI48 5554 0920 1232 38 tai Mobile Paylla numeroon 44553..

 

Maksusuorituksen viestikenttään nimi, sähköposti ja puhelinnumero. Mikäli maksat samalla kertaa useamman henkilön maksuja tai viestikentän tila ei riitä - käytä maksun yhteydessä myös Ota yhteyttä -lomaketta sivuiltamme.


Peli-illat maksetaan käteisellä tai Mobile Paylla numeroon 64 684.
Irtovuorojen kenttävaraukset ja maksut Playtomicin kautta.

Mailavuokrat, pallot, pallotykki ja muut ostot (esim. lippikset ja muut seuran kannatustuotteet) Mobilepaylla: 64 684. 
10-kortit Pickala Padelin tilille 
FI83 1596 3000 1183 82.

PALJON ETUJA JÄSENYYDESTÄ

Saat jäsenalennusta tuntihinnoista, peli-illoista, tapahtumista, palloista ja klubivaatteista. Lisäksi voit hankkia jäsenhinnoilla Babolatin tuotteita.
 

Jäsenenä saat ajankohtaista tietoa tapahtumista ja voit osallistua seuran mestaruuskilpailuihin.


 

BABOLAT_TERRE_BATUE_148.jpg

Peli-illat ja -tapahtumat

Suositut peli-illat jatkuvat ja niitä tulee lisää. Tarkoitus on järjestää peli-iltoja tasoryhmittäin, jolloin samantasoiset pelaajat pääsevät pelaamaan keskenään. Myös mixty peli-iltoja tullaan järjestämään.

Peli-illat pelataan arkisin klo 18-20 ja viikonloppuisin klo 10-14. 

Ilmoittautumiset etukäteen WhatsAppilla. 
Peli-illoissa on kahvitarjoilu ja jälkipelit on golfkartanon saunassa.

Padelvalmennusta

Olit sitten aloittelija tai jo hieman pelannut - tarjoilla on hyvää valmennusta. Jos kaipaat vinkkejä lyönteihin tai pelistrategiaan, ole yhteydessä Jariin numeroon 0400 404 500.

Jari on suorittanut Padelliiton ohjaaja/seuravalmentajakurssin ja hän valmentaa kesällä Pickalassa. Vaihtoehtoina yksityistunnit sekä ryhmävalmennus (max 4 henkilöä).

Vuokramailat ja pallot

Sekä mailoja että palloja saa paikan päältä lukitusta kaapista, jossa on numerokoodi. Klubin peli-illoissa on mailoja myös lainattavana. Soita tarvittaessa Jari Waaralinna 0400 404 500.

Padelkenttien Vakio- ja irtovuorot

Vakiovuoron voit varata kauden alussa lähettämällä sähköpostia toimisto@pickalatennis.fi.  Vakiovuorot ovat voimassa koko pelikauden. Vakiovuoron alennus on 3 € / tunti

Irtovuorot voit varata ja maksaa Playtomic-varausjärjestelmämme kautta. Vuoroja on mahdollisuus varata 60 min, 90 min, 120 min, jne.

Seurat, yritykset, peliporukat ja jälkipelit

Pickalassa voit järjestää nautinnollisen liikuntapäivän tai -tapahtuman.
 

Pelaa Padeliä, Tennistä, Pickleballia tai Golfia. Muita aktiviteettejä ovat  melonta, sublautailu, vesiskootterit (2 kpl), lenkkeily tai maastopyöräily. Jälkipelit pidetään Golfkartanon tyylikkäissä saunoissa ja maukas ruoka Golfravintola Spoonissa.

Padel Americanot

Kesällä tulemme järjestämään Padel Americano -turnauksia 1-2 kertaa kuukaudessa, yleensä perjantaisin. Et tarvitse pelikaveria vaan voit tulla paikalle ja pelata. Turnausten maksimi osallistujamäärä on 8 henkilöä ja pelit pelataan vaihtuvin parein. Näistä tiedotetaan erikseen tapahtumissa ja Ajankohtaista-osion kautta.

Americanossa jokainen piste lasketaan ja peli voidaan pelata käytettävissä olevan ajan mukaan esim. 24, 32 tai vaikka 48 pisteeseen. Henkilökohtaisessa Americanossa pisteet lasketaan pelaajittain yhteen ja eniten pisteitä voittanut pelaaja voittaa.

Americanoja voidaan pelata myös pari-Americanoina, esim. Pickalan mestaruuskisat 2023 pelattiin näin. Tällöin pari pysyy koko kisan samana.

King/Queen of the court

Tässä pelimuodossa Pickalan 2 kenttää toimii niin, että koko ajan pyritään kentälle 2. Sinne pääsee voittamalla kentän yksi pelin ja toisaalta siellä pysyy voittamalla kentän 2 pelin.

Pelit pelataan esim. no ad -säännöllä ja kukin peli päättyy, kunnes jompi kumpi pari on voittanut 4 peliä, kuitenkin niin, että pelit molemmilla kentillä pyritään päättämään samaan aikaan. Näin se kenttä, jossa kumpikaan ei vielä ole voittanut 4 peliä lopettaa pelin ratkaisuun muulla keinolla.

Kun seuraavat pelit alkavat, parit vaihtuvat - eli kentän 2 voittanut pari vaihtaa siten, että he eivät enää pelaa samalla puolella ja samoin toimii kentän 1 voittanut pari - samoin toimitaan kentällä 1. Kun peli etenee, pyritään aina pelaamaan niin, että jos se on mahdollista, pelataan aina uuden pelikaverin kanssa.

hinnat ja varaa
Liity jäseneksi
bottom of page