top of page
  • terzi672

Tenniksen ja padelin superlauantai 8.7.23


Lauantaina 87.23 pidetään Pickala Tennis & Padel Clubissa superlauantai. Mitä se sitten käytännössä tarkoittaa? Tenniksessä ja padelissa hieman eri asioita. Yhteistä kuitenkin myös löytyy:

  • aloitus klo 12

  • pelataan nelinpelejä (toki padelissa näin tehdään aina)

  • pallot peleihin seuran puolesta

  • tarvittaessa mailavuokraus onnistuu

  • tarjoilut ovat yhteisiä: grilliruokaa, kahvit ja pullat

  • deadline ilmoittautumiselle osoitteeseen toimisto@pickalatennis.fi on pe 7.7.23 klo 12.00.

Tenniksen osalta maksimimäärä osallistujia on 20 - käytössä on tällöin 5 kenttää. Tapahtuma sopii kaikentasoisille pelaajille. Ottelut toteutetaan käytännössä seuraavasti: pelataan vaihtuvin parein kussakin ottelussa 8 peliä, jokainen syöttää 2 kertaa. Tasatilanteessa 40-40 käytetään sääntöä No-Ad. Yksi ottelu kestää arviolta 25 minuuttia - kaikille tulee n. 5-6 ottelua.


Tarkoitus on siis se, että osallistujat pelaavat turnauksen alusta loppuun saakka. Otteluiden välissä voi olla sopivassa kohdassa "tankkaustauko". Turnauksen kokonaiskesto on arviolta n. 3 tuntia, aikaa pelaamiseen on varattu klo 16 saakka. Hinta jäsenille 15 € ja muille 20 €.


Padelin osalta pelataan americano, jossa maksimiosallistujamäärä on 10, minimi on 8. Pelataan 24 pistettä per peli, jokainen syöttää vuorollaan 6 pistettä. 10 pelaajalla turnauksen arvioitu kesto on 2,5 - 3 tuntia. Hinta on 20 € per pelaaja. Americanossa jokaisessa ottelussa vaihtuu parit, joiden kesken ottelu pelataan. Tarkoitus on pelata jokaisen osalta 9 ottelua ja jokainen pelattu piste lasketaan kokonaispisteisiin.

204 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page