top of page
  • PTPC

Tenniksen ja padelin superlauantai 13.7.24

Lauantaina 13.7.24 pidetään Pickala Tennis & Padel Clubissa superlauantai. Mitä se sitten käytännössä tarkoittaa? Tenniksessä ja padelissa hieman eri asioita. Yhteistä kuitenkin myös löytyy:

  • deadline ilmoittautumiselle osoitteeseen toimisto@pickalatennis.fi on pe 12.7.24 klo 12.00 tai voit myös ilmoittautua WhatsAppissa tehdyn kyselyn kautta samalla aikataululla. HUOM! Tenniksen osalta 24 ensimmäistä ilmoittautunutta mahtuu mukaan ja padelin osalta 16 - jaettuna kuitenkin kahteen 8 pelaajan ryhmään

  • pelataan nelinpelejä (toki padelissa näin tehdään aina)

  • pallot peleihin seuran puolesta

  • tarvittaessa mailavuokraus onnistuu

  • tarjoilut ovat yhteisiä: grilliruokaa, kahvit ja pullat - kaikille pelaajille huolehditaan tarjoilut riippumatta pelien loppumisen ajankohdasta

Tenniksen osalta maksimimäärä osallistujia on 24 - käytössä on tällöin 6 kenttää. Tapahtuma sopii kaikentasoisille pelaajille. Ottelut toteutetaan käytännössä joko kasikaaviolla tai americanolla. Kasikaaviossa pelataan vaihtuvin parein kussakin ottelussa 8 peliä, jokainen syöttää 2 kertaa. Tasatilanteessa 40-40 käytetään sääntöä No-Ad. Yksi ottelu kestää arviolta 25 minuuttia - kaikille tulee n. 5-6 ottelua. Americanossa otteluita tulee kaikille 7 ja pelataan tietty määrä pisteitä - olettavasti 32 pistettä per ottelu. Pelitapa päätetään ilmoittautumisten jälkeen.


Tarkoitus on siis se, että osallistujat pelaavat turnauksen alusta loppuun saakka. Otteluiden välissä voi olla sopivassa kohdassa "tankkaustauko". Turnauksen kokonaiskesto on arviolta n. 3 tuntia, aikaa pelaamiseen on varattu klo 16 saakka. Hinta jäsenille 20 € ja muille 25 €.


Padelin osalta pelataan 2 eri americanoa, joissa osallistujamäärä 8. Pelataan 32 pistettä per peli, jokainen syöttää vuorollaan 4 pistettä ja sen jälkeen vaihdetaan puolet. Turnauksen arvioitu kesto on 2 tuntia. Hinta on 20 € per pelaaja. Tasoryhmien 1 ja 2 americano alkaa klo 10 ja tasoryhmien 3 ja 4 heti ensimmäisen americanon jälkeen, arviolta klo 12.30. Americanossa jokaisessa ottelussa vaihtuu parit, joiden kesken ottelu pelataan. Jokainen pelaa 7 ottelua ja jokainen pelattu piste lasketaan kokonaispisteisiin. PS. Pickleball on nyt myös käytettävissä. Pickleball-varaukset tehdään tenniksen Playtomicin kautta. Kentän hinta on 10 euroa tunti. Mailat ja pallot saa tarvittaessa klubilta.

318 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page