top of page
  • terzi672

Talkoiden ja vuosikokouksen antia

Eilen oli Pickalan tennis- ja padelkentillä talkoot upeassa säässä. Talkooporukkaa oli tullut nauttimaan kesäisestä päivästä runsain joukoin.


Talkoiden jälkeen pidettiin Pickala Tennis & Padel Clubin vuosikokous., jossa käytiin vuoden 2022 tilinpäätös läpi. Se hyväksyttiin ja hallitukselle myönnettiin vastuuvapaus. Keskustelua varausten hinnoista käytiin vilkkaasti ja nettisivuille toivottiin tarkennusta siitä, mitä kukakin varauksista maksaa. Parannusta myös luvattiin hallituksen toimesta.


Hallitukseseen tuli muutama henkilömuutos. Esa Ylimaula jäi pois hallitustyöskentelystä ja mukaan tulivat Aku Vikström ja Tero Kainulainen. Hallituksen puheenjohtajana jatkaa André Engström ja muut jäsenet ovat Satu Pirilä, Antti Hassinen, Jukka Pulliainen ja Jari Waaralinna. Talkoiden avulla saatiin massakentistä 1 ja 2 avattua ja padelkentäthän olivatkin jo etukäteen pelikunnossa, toki pientä parannusta niihinkin saatiin aikaiseksi.


Playtomiciin avattiin illalla kokouksen jälkeen varattaviksi massakentät 1 ja 2 sekä molemmat padelkentät. Playtomic on nyt ajan tasalla perhekorttien ja jäsentietojen osalta, eli varaukset pitäisi pystyä tekemään normaaliin malliin. Mikäli on ongelmia, hyödynnä nettisivujen Ota yhteyttä -lomaketta. Jukka päätti pyynnöstä aloittaa tenniksen peli.-illat jo maanantaina 24.4.23. Padelin puolella peli-illat alkavat myöhemmin. Uusien tenniskenttien rakentamisen aloitus on jo tosi lähellä. Saltexin porukka seuraa säätilan kehitystä silmä tarkkana. Todennäköisesti rakentaminen alkaa toukokuun alussa ja kestää n. 3 viikkoa. Toukokuun lopussa voi siis olla jo mahdollista päästä pelaamaan tennistä upouusille kentille.89 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page