top of page
  • terzi672

Pickalan Tennis ja Padel Clubilla tapahtuu elokuussa 2023 paljon kaikenlaista
Tämän viestin aiheet

  • tennistä Pickalassa 24 tuntia putkeen 11.-12.8.23

  • Superlauantai 12.8.23

  • Tennis- ja padelreissu Espanjaan lokakuussa 2023

  • tennisvalmennuskurssi aikuisille tulossa

  • tenniksen nelinpelimestaruuskisat 26.8.23

Pickalassa pelataan tennistä 24 tuntia yhtä kyytiä elokuun 11. - 12. päivä. Aloitamme urakan perjantaiaamuna ja tapahtuma päättyy lauantaina viimeistään klo 12, jolloin Superlauantai alkaa. Pelejä pelataan lähtökohtaisesti yhdellä kentällä, nelinpeleinä. Tarkoitus on, että yksi nelinpelipari pelaa 2 tuntia, jonka jälkeen pelaajat vaihtuvat. Mukaan on tulossa joitakin julkisuuden henkilöitä, joista myöhemmin lisää, kun osallistumiset varmistuvat. Pelien yhteydessä kerätään rahaa junioritennikselle ja pyrimme siihen, että keräyksen tuotto julkaistaan tennisgaalan yhteydessä. Mikäli haluat parisi kanssa tulla mukaan pelaamaan, ole yhteydessä toimisto@pickalatennis.fi - myöhemmin on tarkoitus julkaista pelivuorolistaus nettiin.


Superlauantai on taas 12.8.23 klo 12 alkaen. Mukaan mahtuu tenniksen puolelle 24 pelaajaa ja padeliin 12 pelaajaa. Tenniksen kisatoteutus riippuu osallistujamäärästä, padel pelataan Americanona. Kaikki ilmoittautumiset osoitteeseen toimisto@pickalatennis.fi viimeistään torstaina 10.8.23 klo 12 mennessä.


Teemme klubin matkan Espanjaan lokakuussa 2023. Tarkempi ajankohta on 20.-27.10.2023. Lennämme Barcelonaan, josta on reilun tunnin ajomatka kohteeseen, joka on Saloun kaupungin kupeessa oleva La Pineden alue. Majoitus on Hotel Estival Parkissa. Hotellilla on 5 padelkenttää, jotka on varattu ryhmän käyttöön 5 päivänä aamu- ja iltapäivisin. Tenniksen osalta hotellilta löytyy 1 tenniskenttä, mutta reilun 2 kilometrin päässä hotellista on erillinen tenniskeskus. Läheltä löytyy myös tasokas golfkenttä. Matkan hinta on 1 190 euroa / hlö kahden hengen huoneessa ja 1 350 euroa yhden hengen huoneessa sisältäen aamiaiset ja illalliset. Klubilta saat flyerin, josta löytyy lisätietoa. Lisätietoa matkasta löytyy myös Pickala padelmatka - OnActive Aktiivimatkat - josta varauksen voi suoraan tehdä. Varmistamme vielä deadlinen varauksen tekemiselle, joten ei kun suunnittelemaan mukaan lähtemistä!

Järjestämme aikuisille tennisvalmennuskurssin, jonka vetäjinä toimivat yhdistyksemme omat kouluttajat Andre Engström ja Jukka Pulliainen. Kurssin ajankohdasta ja käytännön toteuksesta tiedotamme myöhemmin tarkemmin, kiinnostuksesta voit infota osoitteeseen toimisto@pickalatennis.fi


Tenniksen nelinpelimestaruuskisat pelataan lauantaina 26.8.23. Kisoissa pelataan 2 eri sarjaa eli avoin sarja, johon voi osallistua kaikki Pickala Tennis & Padel Clubin jäsenet ja lisäksi seniorisarja, johon osallistuvilla ikää täytyy löytyä vähintään 55 vuotta. Tarkoitus on, että ilmoittaudutte parisi kanssa yhdessä kisaan viimeistään keskiviikkona 23.8.23 klo 20 mennessä osoitteeseen toimisto@pickalatennis.fi, mutta jos et löydä itsellesi paria, ilmoittaudu silti, sillä voi olla, että voimme auttaa parin löytymisessä.


Kaikista yllä mainituista asioista tulee lisää infoa erillisissä viesteissä vielä myöhemmin Ajankohtaista-palstalle.

245 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentários


bottom of page