top of page
  • terzi672

Lasten ja nuorten tennisliikuntakoulu Pickalassa 3.-7.6.24
Pickala Tennis ja Padel Club järjestää junioreiden (7-14 v) tennisliikuntakoulun ma-pe 3.-7.6.24. Kaikkina päivinä ohjattu harjoittelu kestää 5 tuntia, aamulla aloitetaan klo 9 ja kurssi päättyy klo 15, välissä käydään syömässä tenniskenttien läheisyydessä ravintola Spoonissa. Kurssi on suunnattu aloittelijoille tai jo hieman tennistä pelanneille. Kaikkina päivinä keskitytään valmennukseen. Kurssi toteutetaan, jos mukaan saadaan vähintään 10 osallistujaa, maksimi osallistujamäärä on 24.


Kurssilla käydään läpi


  • tenniksen alkeet

  • peruslyönnit

  • volleyt

  • säännöt

  • kentällä liikkuminen


Harjoitukset ovat leikinomaisia ja peliä kehittäviä. Välillä on pieniä kisoja ja tietenkin myös pelataan. Kurssin vastuuvalmentajana toimii Pickalan tennistoiminnan vetäjä Jukka Pulliainen, 0400 637 978. Hän on suorittanut Tennisliiton tennisohjaajakurssin ja seuravalmentajatutkinnon. Osallistujamäärästä riippuen Jukalla on mukana apuvalmentaja tai apuvalmentajia.

Kurssista saa lisätietoa ja kurssille ilmoittaudutaan sähköpostilla: toimisto@pickalatennis.fi. Kurssin hinta on 230 euroa, perheen toinen lapsi maksaa kuitenkin vain 210 euroa ja kolmas lapsi 200 euroa. Jos vähintään toinen osallistujan vanhemmista on jäsen, ensimmäisen lapsen hinta on myös 210 euroa. Osallistujien varustus: urheiluvaatteet ja ulkopelikengät, oma maila ei ole välttämätön - sen saa järjestäjän puolesta. Ilmoittautuminen on tehtävä 25.4.24 mennessä. Ilmoittautumisajan päätyttyä Jukka on yhteydessä ilmoittautuneisiin ja tällöin varmistuu myös se, toteutuuko kurssi. Kurssi maksetaan 21.5.24 mennessä Pickala Tennis & Padel Clubin tilille FI48 5554 0920 1232 38. HUOM! Osallistujia ei vakuuteta kurssin järjestäjän puolesta. Suosittelemme, että osallistujilla on voimassa oleva vapaa-ajan vakuutus.


Nähdään Pickalassa!

179 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentários


bottom of page