top of page
 • PTPC

Kauden 2024 uutispaketti!


Hyvää alkavaa kevättä ja tulevaa kesää Pickalasta!

 

Me odotamme jo innolla lumien sulamista ja kauden alkua. Tässä jokavuotinen jäsenkirjeemme, jossa käymme läpi merkittävimmät tulevan kauden uutiset tapahtumista, jäsenyydestä ja muista seuramme asioista. Toivottavasti jatkat meillä jäsenenä myös tulevalla kaudella.

 

Sisällys

 

1. Kevättalkoot ja vuosikokous.

2. Jäsenyys 2024 ja jäsenetutuotteet: tenniksen 10 kerran kortti ja perhekortti

3. Kotisivut ja varausjärjestelmä

4. Tenniksen ja padelin irtovuorot

5. Tenniksen ja padelin klubi-illat

6. Pickleball

7. Valmennus

8. Merkittävimmät tapahtumat vuonna 2024

9. Muut asiat


1. Kevättalkoot ja vuosikokous


Kevättalkoot järjestetään la 20.4.24 klo 10.00 alkaen. Samalla kokoontumisella järjestämme vuosikokouksen klo 14.00 tarjoiluineen. Varapäivänä esteen sattuessa pidämme talkoot la 27.4.24.2. Jäsenyys 2024 ja jäsenetutuotteet: tenniksen 10 kerran kortti ja perhekortti

Jäsenyys 2024


Jäsenenä saat alennusta tenniksen ja padelin kenttämaksuista, seuravaatteista, mailoista ja palloista. Vain jäsenenä on mahdollisuus ostaa myös suosittu perhekortti-pelioikeus tennikseen.

 

Jäsenmaksu pysyy samana kuin 2023:

aikuiset 35€, 12-18v: 20 €, alle 12 €: 0 €

 

Jäsenyyden jatkaminen tapahtuu maksamalla jäsenmaksu seuran tilille. Jäsenmaksun eräpäivä on 29.2.2024. Maksuohje alempana.


Perhekortti


Koko toimintakauden tapahtumien ulkopuolisiin peleihin oikeuttava perhekortti 120 € (kaikkien perhekorttia käyttävien perheenjäsenten on oltava seuran jäseniä.). Perhekorttilaiset peli-iltaan alennetulla hinnalla. Perhekortilla pelivuorot varataan Playtomic-varausjärjestelmän kautta. Maksuohje alempana. 10 kerran kortti Perhekortin rinnalle tuomme nyt uuden tuotteen: 10 kerran kortti jäsenille hintaan 90 €. 10-korttia käytetään Playtomicin kautta ja saldo ladataan jäsenen henkilökohtaiseen lompakkoon.


Maksuohje Maksa jäsenyyteen tai perhekorttiin liittyvät maksut tililleFI48 5554 0920 1232 38 / Länsi-Uudenmaan Osuuspankki. Voit halutessasi käyttää myös tenniksen Mobile Pay -tiliä 44 553. Laitathan nimesi ja sähköpostiosoitteesi viestikenttään.


Nopean maksajan etuna ne, jotka maksavat jäsenmaksun ym. samalla kertaa maksettavat maksut eräpäivään 29.2.24 mennessä, saavat valintansa mukaan tennis- tai padelpallopurkin.


Kerro tarvittavat lisätiedot maksuista yhteydenottolomakkeen kautta. Tiedot yhdistetään maksettuihin maksuihin sähköpostiosoitteen avulla. Perhekortin osalta tarvitsemme kaikkien jäsenten nimen, sähköpostiosoitteen ja matkapuhelinnumeron. Lisäksi, jos perhekortin käyttäjä on alaikäinen, tarvitsemme hänen ikänsä jäsenmaksun vahvistamista varten. 10-kortin osalta kerro kenen Playtomic-tilille saldo ladataan. Jos olet maksanut viimeistään 29.2.2024 mennessä, kerro kaikkien jäsenmaksujen osalta, tuleeko heille tennis- vai padelpallopurkki. HUOM! Vaikka yhteystietosi eikä jäsenyytesi muoto vaihtuisikaan edellisestä vuodesta, laita silti viestiä yhteydenottolomakkeen kautta. Kertaus on tässäkin asiassa opintojen äiti.


3. Kotisivut ja varausjärjestelmä

Tenniksen ja padelin yhteiset kotisivut löytyvät osoitteesta pickalatennisjapadel.com.

 

Kotisivuilla on perustietojen lisäksi linkit tenniksen, padelin ja pickleballin varaamiseen sekä ajankohtaisiin asioihin, kuten tuleviin tapahtumiin ja kilpailuihin, junnuleireihin sekä muihin merkittäviin kesän uutisiin klubilla. HUOM! Ajantasaiset tenniksen ja padelin hinnastot löytyvät aina nettisivuilta.

 

Varausjärjestelmämme on Playtomic, joka on helppo ja kehittynyt järjestelmä kenttien varaamiseen ja käytössä useilla padel- ja tennisklubeilla. Playtomic on ladattavissa myös applikaationa mobiililaitteeseen sovelluskaupoista. Playtomicin käyttöön löytyvät ohjeet myös kotisivujen kautta. Vuonna 2023 jäsenyyden lunastaneille luotiin Playtomic-tunnukset, jos jäsenellä ei niitä ennestään ollut - tennis ja padel ovat Playtomicissa erilliset järjestelmät ja tunnukset luotiin molemmille puolille. Klubin luomissa Playtomic-tunnuksissa käyttäjätunnus on jäsenen klubille ilmoittama sähköpostiosoite. Ota tarvittaessa yhteyttä klubiin yhteydenottolomakkeen kautta. Playtomicin jäsenyyskategoriat siirretään jäsenrekisteristä yhdellä siirrolla per järjestelmä (tennis ja padel) ennen kauden alkua. Tämän vuoksi on olennaista, että maksusi on suoritettu ajoissa.


4. Tenniksen ja padelin irtovuorot


Vuorot varataan Playtomicista ja maksu suoritetaan varausjärjestelmän kautta.

 

 • Tenniksen irtovuorojen hinta jäsenille 12 €/

 • Padelin irtovuorojen hinta jäseniltä alkaen 27 €/h


5. Klubi-illat

Vanhan tavan mukaan klubi-illat järjestetään:

 

 • maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 17.00-19.00

 • Lauantaisin klo 14.00-16.00  

Kauden ensimmäinen virallinen klubi-ilta maanantaina 29.4.24.

 

Padelin klubi-illat maksavat jäseniltä 15 €/kerta. Tenniksen klubi-illat maksavat jäseniltä 12 €/kerta.

 

Padelin klubi-iltoihin ilmoittaudutaan WhatsAppin tasoryhmien kautta ja maksu suoritetaan pääsääntöisesti Mobile Payn (numero 64684). kautta. Tenniksen klubi-illat eivät edellytä erillistä varausta ja maksu suoritettaan ensisijaisesti Mobilepaylla (numero 44553).

 

Klubi-iltoja vetävät seuran isännät ja emännät. Klubi-iltojen vetäjät avaavat ovet, muodostavat peliparit/-systeemit, keittävät kahvit ja pitävät muutenkin huolen, että kaikilla on viihtyisät pelit. Pelipareja ja -ryhmiä pyritään ensisijaisesti järjestämään tasoryhmien mukaisesti.


6. Pickleball


Pickleball-kenttä on varattavissa Playtomic- varausjärjestelmän kautta. Pickleball hinta 10 €/h. Mailoja ja palloja vuokrattavissa klubilta.


7. Valmennus


Pickalassa on mahdollista saada valmennusta tennikseen, padeliin ja picklebaliin. Kesän aikana tulemme järjestämään ryhmävalmennuksia lapsille ja aikuisille. Yksityisvalmennusta on myös saatavilla. Tiedustelut Ota yhteyttä -lomakkeen kautta.


8. Merkittävimmät tapahtumat vuonna 2024


 • Kevättalkoot la 20.4. (varapäivä 27.4.)

 • Kauden avaus ja ensimmäinen klubi-ilta ma 29.4. klo 17.00.

 • Lasten ja nuorten tennisliikuntakoulu ma-ke 3.-5.6. Ilmoita lapsesi mukaan yhteydenottolomakkeella.

 • Tenniksen Superlauantait 15.6., 13.7. ja 10.8. klo 12.00 alkaen.

 • Tenniksen kaksinpelimestikset la 27.7.

 • Padelin mestikset la 24.8.

 • Tenniksen nelinpelimestikset la 31.8.

 • Syystalkoot la 12.10.

 

Laita ylös nämä tärkeät päivämäärät jo nyt! Muita padel- ja tennistapahtumia on suunnitteilla ja niistä tiedotetaan kevään ja kesän aikana kotisivuilla, sosiaalisessa mediassa, sekä klubilla paikan päällä.


9. Muut asiat


Pickalan golfkartanon tyylikkäissä saunatiloissa, aina päällä olevat kiukaat antavat hyvät löylyt pelien jälkeen.

 

Pickala Tennis & Padel Club ry on myös somessa! Käy seuraamassa meitä ja arvostamme jos tägäät meidät omiin postauksiisi kun käyt meillä pelaamassa. Jaamme ne mielellämme (esim. IG-storyssa)!

 

- Facebook: Pickala Tennis ja Padel Club

- Instagram: @pickalatennis_padelclub

 

Pickala Tennis & Padel Club ry:n hallitus 2024:

 • André Engström 040 566 9028 (pj, valmennusasiat)

 • Jukka Pulliainen 0400 637 978 (toiminnanjohtaja, tennis ja valmennusasiat)

 • Jari Waaralinna 0400 404 500 (padel ja valmennusasiat)

 • Tero Kainulainen 040 511 9167 (jäsenrekisteri ja Playtomic)

 • Satu Pirilä

 • Antti Hassinen

 • Aku Vikström

 

Tervetuloa pelaamaan ja nähdään kentillä!


116 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Commentaires


bottom of page