top of page
  • terzi672

Aikuisten padelalkeiskurssi Pickalassa la-su 25.-26.5.24

Päivitetty: 3. toukok.

Pickala Tennis ja Padel Club järjestää aikuisten padelalkeiskurssin viikon 21 lopussa eli lauantaina 25.5. ja sunnuntaina 26.5. Molempina päivinä kurssi pidetään klo 9-12. Kurssin kesto siis yhteensä 6 tuntia. Kurssi on suunnattu aloittelijoille tai jo hieman padelia pelanneille. Molempina päivinä keskitytään valmennukseen, mutta pelaamaankin päästään. Kurssi toteutetaan, jos mukaan saadaan vähintään 4 osallistujaa, maksimi osallistujamäärä on 8.Kurssilla käydään läpi


  • padelin alkeet

  • padelin peruslyönnit

  • lasipallot

  • volleyt

  • säännöt

  • kentällä liikkuminen


Harjoitukset ovat monipuolisia ja lyöntitekniikkaa kehittäviä. Välillä on pieniä kisoja ja tietenkin myös pelataan. Kurssin vastuuvalmentajana toimii Pickalan padeltoiminnan vetäjä Jari Waaralinna, 0400 404 500. Hän on suorittanut Padelliiton padelohjaajakurssin ja seuravalmentajatutkinnon.

Kurssista saa lisätietoa Jarilta ja kurssille ilmoittaudutaan sähköpostilla: padel@pickalatennis.fi. Kurssin hinta on 95 euroa. Osallistujien varustus: urheiluvaatteet ja ulkopelikengät, oma maila ei ole välttämätön - sen saa järjestäjän puolesta. Ilmoittautuminen on tehtävä pe 17.5.24 mennessä. Ilmoittautumisajan päätyttyä Jari on yhteydessä ilmoittautuneisiin. Mikäli osallistujia on riittävästi, kurssi maksetaan to 23.5.24 mennessä Pickala Padel Oy:n tilille FI83 1596 3000 1183 82. HUOM! Osallistujia ei vakuuteta kurssin järjestäjän puolesta. Suosittelemme, että osallistujilla on voimassa oleva vapaa-ajan vakuutus.


Terveisin Pickala Tennis & Padel Club PS. Huomaa myös junioreiden alkeiskurssi

116 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page