top of page

Tennis: Kysymykset ja vastaukset:

Lisätietoja saat: Jukka Pulliainen 0400 637 978, Jari Waaralinna 0400 404 500 tai sivujemme Ota yhteyttä -lomakkeen kautta.

Kysymys 1: Mitä etua on tenniksen jäsenyydestä?

Saat alennusta tennisvuoroista, peli-illoista, valmennuksista, klubivaatteista ja varusteista ja voit osallistua seuran mestaruuskilpailuihin

Kysymys 2: Mitä etua on tenniksen perhekortista?

Perheenjäsenet, jotka ovat liittyneet jäseniksi, saavat pelata perhekortin hinnalla vapaasti - pois lukien peli-illat ja muut tapahtumat.

Kysymys 3: Olen maksamassa jäsenmaksuja ja perhekortteja, miten toimin?

Jäsenmaksut ja perhekortit maksetaan Pickala tenniksen tilille. Maksun yhteydessä laita Viesti-kenttään nimesi, sähköpostiosoitteesi ja matkapuhelinnumerosi. Mikäli maksat muidenkin puolesta tai Viesti-kentän tila ei riitä, käytä sivujemme Ota yhteyttä -lomaketta. Kunkin jäsen osalta tarvitsemme yhteystietoja: nimen, sähköpostiosoitteen ja matkapuhelinnumeron. Perhekorttiin liittyen tarvitsemme tiedot myös siksi, että tiedämme, ketkä jäsenet kuuluvat kuhunkin perhekorttiin. Mikäli tilaat vaatteita, kerro aina, mikä tuote kuuluu kenellekin ja mikä on oikea koko. Huomaa, että usein naisten koot tai tuotteet ovat erillisiä.

Yhteystietoja tarvitsemme mm. seuraavien asioiden vuoksi: ylläpidämme nettisivuja ja usein lähetämme Ajankohtaista-palstan uutiset myös sähköpostilla. Sähköpostiosoite on erityisen tärkeä myös siksi, että irtovuorojen varaus tehdään Playtomic-sovelluksen kautta ja tiedot linkitetään järjestelmään sähköpostiosoitteen perusteella - jos olet siis rekisteröitynyt jo Playtomiciin, on olennaista, että kerrot meille nimenomaan sen sähköpostiosoitteen, jota käytät Playtomicissa. Jos taas et ole vielä rekisteröinyt itseäsi Playtomiciin ja maksat meille jäsenmaksun - luomme Playtomic-tiedot puolestasi. Pääset Playtomic-tilillesi tilaamalla itsellesi Playtomicin kautta salasanan.

Kysymys 4: Olen PTPC:n jäsen mutta kaverini eivät. Mitä tunti tennistä maksaa?

Kaksinpeliä pelatessa jäsen maksaa puolet jäsenhintaisesta varauksesta ja ulkopuolinen puolet normaalista kenttähinnasta. Nelinpelissä jäsen maksaa neljäsosan jäsenen varaushinnasta ja kaverit kukin neljäsosan normaalista varaushinnasta.

 

Käytännössä jäsen tekee varauksen Playtomicin kautta. Jos jäsen maksaa Playtomicissa koko varauksen hinnan, kaverit maksavat Pickalassa Mobile Paylla loput omasta osuudestaan. Jos Playtomicin varaus on jo alun perin jaettu neljään, jokaisen hinta määräytyy suoraan oikein.

Kysymys 5: Minulla on tenniksen perhekortti mutta pelikaverini eivät ole PTPC:n jäseniä. Mitä tunti tennistä maksaa peli-illan ja tapahtumien ulkopuolella? Miten se maksetaan?

Perhekorttilainen ei maksa mitään. Kaverit maksavat kukin oman osuutensa normaalista varaushinnasta. Jos kavereita on 1, puolet normaalista tunnihinnasta ja jos kavereita on 3 – jotta saadaan nelinpelit aikaiseksi – kaverit maksavat neljäsosan normaalista tuntihinnasta kukin.

 

Jos varaus on tehty Playtomicin kautta ja perhekorttilainen varaa tunnin, kaverit maksavat oman osuutensa tunnista paikan päällä Mobile Paylla Pickala tennikselle. Jos Playtomic-varaus on jaettu suoraan kahteen tai neljään osaan, hinta määräytyy suoraan oikein.

Kysymys 6: Minulla ei ole tennismailaa ja olen juuri tulossa pelaamaan. Mistä saisin itselleni sopivan mailan?

Klubilta löytyy vuokramailoja. Varauksen yhteydessä lähetä tekstiviesti Jarille tai Jukalle, niin saat koodin, jolla saat avainlaatikosta avaimen, jolla saat mailan takavarastosta.

Kysymys 7: Olen juuri hankkimassa tenniskenkiä itselleni. Mitkä olisivat sopivat kengät Pickalaan?

Clay court -kengät.

Kysymys 8: Onko PTC:n jäsenyydestä hyötyä peliin liittyvien tavaroiden kuten pallojen, mailojen tai kenkien hankkimisen näkökulmasta?

Jäsen saa alennusta. Pickalalla ja Babolatilla on yhteistyösopimus – ja sitä hyödyntäen voit saada hyvällä hinnalla itsellesi pelitarvikkeita.

Kysymys 9: Minulla on käytössäni rahaa Smartumin ja Edenredin kautta. Voiko niitä hyödyntää PTPC:n palveluiden maksuissa?

Voi hyödyntää. Ota yhteyttä Jukkaan.
 

Kysymys 10: Minkä ikäisenä voi tulla lasten alkeiskurssille?

6-7 -vuotiaana sillä edellytyksellä, että pärjää ryhmässä mukana. Harjoitukset ovat lyhyitä ja leikinomaisia. Yläikäraja liikkuu 15-16 vuoden iässä, silloin pärjää hyvin jo aikuisten ryhmässä.
 

Kysymys 11: Yksityistunti vai ryhmätunti valmennuksessa?

Yksityistunnilla valmennus keskittyy yhteen valmennettavaan ja on tehokkaampaa. Ryhmätunnilla on mukana 3-4 valmennettavaa ja kaikkia pyritään huomioimaan tasapuolisesti.
 

Kysymys 12: Mistä saan tennispalloja ja onko sama pallo kuin padelissa?

Pallot ovat erilaisia. Tennispalloja saat klubilta ja hyvin varustetuista urheiluliikkeistä.

Kysymys 13: Onko lähellä suihkut, sauna ja ravintola?

Jos tulet ensin pelaamaan Pickalaan tennistä, padelia tai pickleballia – voit pelien jälkeen käydä Pickala Golfin hienoissa saunatiloissa peseytymässä. Laadukas ravintola Spoon löytyy saunatilojen vierestä. Matkaa tennisklubilta on n. 200 metriä.

Kysymys 14: Mihin pysäköin, kun tulen pelaamaan?

Tenniskentän vieressä on Pickala Tennikselle ja Padelille merkittyjä parkkipaikkoja 5 kpl. Muuten voit jättää autosi vapaalle parkkipaikalle maksutta. Osa parkkipaikoista on kiellettyjä – ne on merkitty erikseen liikennemerkeillä.

Kysymys 15: Mitä teen, jos mailastani katkeaa jänne?

Voit jättää mailasi jännitettäväksi Pickalan tennisklubille ja saat sen 3-5 päivän päästä jännitettynä takaisin . Hinta on n. 20–25 euroa riippuen jänteistä.

Kysymys 16: Haluan vuokrata pallotykin, miten toimin?

Kun haluat vuokrata pallotykin, ole yhteydessä Jariin tai Jukkaan. Pallotykki toimii paineettomilla palloilla, sekä tenniksessä ja padelissa.

bottom of page