top of page
  • terzi672

Pickalassa pelataan tennistä 24 tuntia putkeen 11.-12.8.23


Pickalan Tennis & Padel Club järjestää huomenna perjantaina 11.8.23 klo 12 alkavat ja lauantaina 12.8.23 klo 12 päättyvät 24 tuntia kestävät tennispelit, joiden tavoitteena on tukea nuorten tennisharrastusta.


Mukaan pelaamaan on lupautunut liuta seuran omia pelaajia ja kirsikaksi kakun päälle mukaan ovat tulossa Teemu ja Veera Selänne - jotka pelaavat ennen varsinaisen 24 tunnin urakan aloitusta tunnin lisää näytösotteluna Pickalan omien pelaajien - Andre Engströmin ja Aku Vikströmin kanssa. Huomenna siis klo 11 kaikki kynnelle kykenevät mukaan kannustamaan pelaajia!


Klo 12 alkaa sitten varsinainen urakka. Pelien vuorolistat päivittyvät vielä, julkinen linkki päivittyvään listaukseen löytyy tästä: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1YOdeaQonk6cvlDVubiIqiC3w4lhBDHy16AiYla9uDbw/edit?usp=sharing


Koska meillä ei ole rahan keräämiseen tarvittavaa lupaa, käännyimme asiassa Tennisliiton puoleen. Sieltä saimmekin erittäin ansiokasta apua asian suhteen ja käyttöömme tämän seuraavan viestin:


"Suomen Tenniksen Tukisäätiö edistää ja tukee tennisharrastusta, tennisurheilua ja erityisesti junioritoimintaa Suomessa. Tennis on yksi maailman kilpaillummista lajeista ja menestykseen vaaditaan osaamista sekä tukea niin kentällä kuin sen ulkopuolella läpi urheilijan polun. Tukisäätiö on mahdollistamassa tennisunelmia.

Säätiö perustettiin vuonna 1998, kun Tennistuki ry:n ja Suomen Tennisliiton juniorirahaston pääomat yhdistettiin. Säätiön kautta on tuettu suomalaista tennistä yli 600 000 eurolla vuosien varrella.

Säätiö toteuttaa tehtäväänsä myöntämällä valmennus-, opiskelu- ja muita stipendejä sekä avustuksia. Säätiö voi myöntää tunnustuspalkintoja tennisurheilun ja –harrastuksen edistämiseksi. Lisäksi säätiö voi luovuttaa varoja tennisurheilua tukeviin kehittämishankkeisiin.

Nuorten pelaajastipendit myönnetään vuosittain Tennisgaalassa, johon myös tämän tapahtuman lahjoitukset stipendinä jaetaan yhdelle tai useammalle nuorelle.

Suomen Tenniksen Tukisäätiö

FI89 1299 3000 1035 33

Teksti: Lahjoitus Pickala Tennis" Tavoitteenamme on tämän tempauksen kautta saada uusia nuoria lajin pariin ja keräämällä rahaa nuorille pelaajille sitä kautta tukea heitä harrastuksen parissa. Toivommekin kaikki mukaan auttamaan!


191 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page