top of page
  • PTPC

Pickalan ylätenniskentät uusitaan kaudeksi 2023!Arvoisa jäsenistö ja muut kylien naiset, miehet sekä juniorit.


Joulu saapui seurallemme jo heti joulukuun alkuun. 😊 Monivuotinen haaveemme käy toteen ja Pickalan ylätenniskentät uusitaan heti keväällä lumien lähdettyä.


Tilaus uusista hiekkatekonurmi-tenniskentistä on jätetty 30.11.2022 Saltex Oy:lle ja toteutus sovittu tehtäväksi heti, kun se vain lumen sulamisen ja lämpötilan osalta on mahdollista. Saltex Oy on osa kansainvälistä Unisport yritystä. Saltexin hiekkatekonurmikentät ovat ITF (International Tennis Federation) laatuluokituksen hyväksynnän saaneita huippulaadukkaita tenniskenttiä. Saltexsin toimittamat hiekkatekonurmikentät ovat Saltexin omia valmisteita ja siten Suomessa valmistettuja. Näinä aikoina mielestämme huomionarvoinen ja tärkeä asia.


Kenttien pelialue tulee olemaan väriltään sininen ja pelialueen ympäröivä hiekkanurmi vihreä. Kentät tulevat varattaviksi Playtomic varausjärjestelmään heti, kun ne ovat valmistuneet. Tiedotamme kenttäremontin etenemistä sosiaalisen median kanavissamme eli Instagramin ja facebookin kautta.


Kentillä on tarkoitus järjestää myös kurssi ja tapahtumatoimintaa heti alkukesästä. Näistä tiedotetaan sitä mukaa, kun saadaan asioita varmistumaan.

Nyt on mitä odottaa ja voidaan fiilistellä kevääseen😊

Mukavaa Joulun aikaa kaikille!


Toivottaa: Pickala Tennis & Padel Club

188 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page