top of page
  • terzi672

Pickalaan jäseneksi?
Hyvää alkavaa kevättä ja tulevaa kesää Pickalasta!

 

Pickalassa on puitteet kunnossa tennikselle, padelille ja myös pickleball löytyy tarjonnasta. Toimintaa pyörittää aktiivinen yhdistys Pickala Tennis & Padel Club. Pelaaminen onnistuu toki ilman jäsenyyttäkin, mutta kuten huomaat tästä viestistä, jäsenyydestä on sinulle selkeitä etuja - joten lue lisää! Jo alkuun on hyvä todeta, että kaikki olennainen informaatio seuran toiminnasta löytyy nettisivuilta osoitteesta https://www.pickalatennisjapadel.com/

 

Yhdistyksen jäsenmaksu on 35 euroa vuodessa. Sillä saat alennusta sekä tenniksen että padelin hinnoista. Pääset osallistumaan seuran mestaruuskilpailuihin, saat seuravaatteita alennuksella, kuten myös mailoja ja palloja. Jotkut tuotteet ovat tarjolla vain jäsenille, kuten suosittu tenniksen perhekortti. Jos perheessä on aktiivisia lapsia, he saavat jäsenmaksusta alennusta tai saavat sen jopa ilmaiseksi.


Aktiivinen seura järjestää toimintaa ja niitä voit seurata nettisivujen Tapahtumakalenteri-osioista. Kalenteria täydennetään kauden aikana, mutta jo nyt sinne on lyöty lukkoon joukko tapahtumia. Tule mukaan! Tarkemmat hintatiedot löydät aina nettisivujen hinnasto-osioista - tenniksellä ja padelilla on omat hinnastot, mutta tähän alkuun muutama nosto: jos tulette koko perheen voimin pelaamaan tennistä - perhekortti on houkutteleva vaihtoehto. Kun perheessä kaikki on jäseniä, vain 120 euron maksulla pelaatte koko kauden ilmaiseksi tapahtumien ulkopuolella! Siinä ei enää paljoa hintaa tunnille tule ☺ - jos taas kaipaat pelikavereita, niin peli-illat voivat olla sinun juttusi. Jäsenet pelaavat usemman tunnin tennistä hintaan 12 euroa ja padelia 15 eurolla, etkä tarvitse mukaan pelikavereita - ne löydät klubilta! Näitä tapahtumia järjestetään joka viikko 3 kertaa molemmissa lajeissa. Vapaat tunnit löydät helposti Playtomic-appin avulla. Kun liityt jäseneksi, liitämme Playtomic-tiliisi tiedon jäsenyydestä ja näin saat jäsenalennuksen käyttöösi. Jos Playtomic ei ole sinulle ennestään tuttu - ei hätää, opastamme sen käytössä tarvittaessa alusta saakka. Jos liityt nyt heti mukaan ja maksat jäsenmaksun tilille FI48 5554 0920 1232 38 / Länsi-Uudenmaan Osuuspankki - saat halusi mukaan joko tennis- tai padelpallopurkin liittymisen mukana ilmaiseksi. Eräpäivä maksulle on 29.2.2024. Jos koko perhe lähtee mukaan, kerro kaikkien nimi, matkapuhelinnumero ja sähköpostiosoite (sama jota käytätte Playtomicissa) nettisivujen Ota yhteyttä -lomakkeen kautta. Kaiken tarvitsemasi lisätiedon kerromme sinulle samaa kautta. Jos innostuit - lähde mukaan pelaamaan kanssamme. Lisätietoa saat myös seuran hallituksen jäseniltä, ensisijaisesti meiltä:

  • Jukka Pulliainen 0400 637 978 (toiminnanjohtaja, tennis ja valmennusasiat)

  • Jari Waaralinna 0400 404 500 (padel ja valmennusasiat)

  • Tero Kainulainen 040 511 9167 (jäsenrekisteri ja Playtomic)


Tervetuloa pelaamaan ja nähdään kentillä!


129 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Commentaires


bottom of page