top of page
  • ahhassinen

Jäsenkirje 2022

Jäsenkirje tulevan kauden Tennis- ja Padel-uutisista sekä Playtomic varausjärjestelmästä.Hyvää alkanutta kevättä ja tulevaa kesää Pickalassa!


Uusi tennis- ja padelkausi häämöttää enää lyhyen ajan päässä ja lähetimme Pääsiäisen alla sähköpostitse ison uutispaketin tulevasta kaudesta.


Mikäli et saanut viestiä, niin tarkistathan roskapostikansiosi (riippuen käyttämästäsi sähköpostialustasta, viesti saattaa olla siellä) tai mikäli tiedät tai luulet, että et ole sähköpostilistallamme, niin tässä koko viesti lueattavaksi. Mikäli haluat liittyä liittyä uutiskirjeemme lukijaksi, niin ota meihin yhteyttä tästä.Jäsenkirje -sisällys

  1. Jäsenyys 2022, tenniksen perhekortti sekä vuosikokous

  2. Uudet kotisivut, uusi varausjärjestelmä

  3. Tenniksen irtovuorot ja klubi-illat

  4. Padelin irtovuorot ja klubi-illat

  5. Merkittävimmät tapahtumat 2022

  6. Muut asiat


1. Jäsenyys 2022, tenniksen perhekortti sekä vuosikokous


Jäsenyys 2022

Jäsenenä saat alennusta tenniksen ja padelin kenttämaksuista, mailoista ja palloista. Seuran jäsenmaksu on 35 €/v. Vain jäsenenä on mahdollisuus ostaa myös suosittu perhekortti-pelioikeus tennikseen.

Jäsenyyden ostaminen ja jäseneksi liittyminen tai sen jatkaminen tapahtuu maksamalla jäsenmaksu seuran tilille.


Maksuohje:

FI48 5554 0920 1232 38 / Länsi-Uudenmaan Osuuspankki


Laitathan posti- ja sähköpostiosoitteesi, sekä puhelinnumerosi viestikenttään.


Eräpäivä on 30.4. Huom. Erillistä laskua ei postiteta.


Perhekortti


Perhekortti 100 € + jäsenmaksu 35 € oikeuttaa ostajan ja hänen perheenjäsenten vapaaseen tenniksen pelaamiseen tenniskentillä järjestettyjen tapahtumien ulkopuolella. Perhekortti maksetaan samojen maksuehtojen mukaisesti kuin jäsenmaksu pois lukien eräpäivän. Perhekortilla pelivuorot varataan playtomic- varausjärjestelmän kautta ja 2h kertavarauksena.


Yhdistyksen vuosikokous ja talkoot lauantaina 7.5. klo 12.00

Lauantai 7.5. aloitetaan yhdistyksen vuosikokouksella ja heti perään pidetään perinteiset kevättalkoot. Ohjelmassa kenttien pelikuntoon saattamista ja kalusteiden paikoilleen laittoa, klubirakennuksen ja ympäristön siistimistä. Makkara- ja perunasalaattitarjoilu sekä kahvit ja pullat. Kenttien kuntoon laittamisen myötä tiedossa myös vapaata pelaamista kaikille. Tervetuloa sankoin joukoin mukaan!


Vuosikokouksen esityslista on ladattavissa nettisivuiltamme tästä linkistä.


2. Uudet kotisivut ja uusi varausjärjestelmä

Tenniksen ja padelin uudet yhteiset kotisivut löytyvät osoitteesta pickalatennisjapadel.com. Kotisivuilla on perustietojen lisäksi linkit tenniksen ja padelin varaamiseen sekä ajankohtaisiin asioihin, kuten tuleviin tapahtumiin ja kilpailuihin, junnuleireihin sekä muihin merkittäviin kesän uutisiin klubilla.

Varausjärjestelmäksi valittiin Playtomic. Playtomic on helppo ja kehittynyt järjestelmä kenttien varaamiseen ja käytössä useilla padel- ja tennisklubeilla. Playtomic on ladattavissa myös applikaationa mobiililaitteeseen sovelluskaupoista. Playtomicin käyttöön löytyvät ohjeet myös kotisivujen kautta.


3. Tenniksen irtovuorot ja klubi-illat


Tenniksessä irtovuorojen hinnat jäseniltä 10 € / kenttä / kerta (2h) ja muilta 20 €.


Vuorot varataan varausjärjestelmästä ja maksu suoritetaan varausjärjestelmän

kautta vuoroa varatessa.


Klubi-illat


Vanhan tavan mukaan klubi-illat ovat maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 17.00. sekä Lauantaisin klo 14.00. Kauden ensimmäinen virallinen klubi-ilta maanantaina 9.5.!


Klubi-isännän ohjausta on klubi-iltoina maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 17.00 – 19.00 ja lauantaisin klo 14.00 – 16.00, jonka jälkeen peli-illat jatkuvat haastepelein jne.

Tenniksen isäntinä toimivat Jukka, Lennu, Esa, Jari ja Petri.

Klubi-isäntä avaa ovet, keittää kahvit ja muodostaa pelisysteemit / parit jne. Klubi-isäntä tekee aina parhaansa, että klubi-iltasi olisi mahdollisimman onnistunut!


Tennikseen klubi-illat maksaa jäseniltä 10 € / kerta ja muilta 15 € / kerta. Maksutapana suosittelemme Mobilepayta (numero 44553), mutta käteinenkin toimii edelleen.4. Padelin irtovuorot ja klubi-illat


Padelin irtovuorojen hinnat jäseniltä ovat alkaen 27 € / t ja muilta alkaen 30 € / t


Klubi-illat järjestetään tenniksen tavoin samaan aikaan maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 17.00 sekä lauantaisin klo 14.00. Klubi-illat maksavat jäseniltä 15 € / kerta ja muilta 20 € / kerta.


Padelin klubi-iltoihin varataan paikat ja maksetaan varausjärjestelmän kautta. Klubi-illat toimivat padelin puolella muutoin samalla tavoin kuin tenniksessäkin ja isäntinä toimivat Jari ja Lennu.


Voit lukea lisää padelin hinnoista sekä klubi-illoista klikkaamalla tästä!

5. 2022 merkittävimmät tapahtumat


- Kauden avaus ja ensimmäinen klubi-ilta 9.5. klo 17.00.

- Lasten ja nuorten tennisliikuntakoulu 6.-8.6. Lue lisää klikkaamalla tästä ja ilmoita lapsesi mukaan! - Superlauantait 9.7. ja 13.8. - Tenniksen nelinpelimestikset 27.8.

Laita ylös nämä tärkeät päivämäärät jo nyt! Muita padel- ja tennistapahtumia on suunnitteilla ja niistä tiedotetaan kevään ja kesän aikana kotisivuilla, sosiaalisessa mediassa, sekä klubilla paikan päällä.


6. Muut asiat


Haastesarjoja on toivottu ja niitä suunnitellaan tennikseen kaksinpeliin ja nelinpeliin. Padeliin myös oma haastesarja. Haastesarjoista tiedotetaan erikseen.


Pickalan golfkartanon tyylikkäissä saunatiloissa, aina päällä olevat kiukaat antavat hyvät löylyt pelien jälkeen.

Pickala Tennis & Padel Club ry on myös somessa! Käy seuraamassa meitä ja arvostamme jos tägäät meidät omiin postauksiisi kun käyt meillä pelaamassa. Jaamme ne mielellämme (esim. IG-storyssa)!

- Facebook: Pickala Tennis ja Padel Club - Instagram: @pickalatennis_padelclub

Pickala Tennis & Padel Club ry:n hallitus 2022:

Petri Nordlund (Pj), 040-551 7776, Jukka Pulliainen (Rahastonhoitaja ja klubi-isäntä), 0400-637 978, Jari Waaralinna, klubi-isäntä 0400-404 500, Esa Ylimaula (klubi-isäntä), 050-538 1267, André Engström (Valmennusasiat.) 040-566 9028, Satu Pirilä, 040-523 5444 ja Antti Hassinen 050-436 6966

Kilpailut, tenniskurssit, tenniksen ja padelin valmennustiedustelut: toimisto@pickalatennis.fi


Tervetuloa pelaamaan ja nähdään Pickalassa!370 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Commenti


bottom of page